Side 1 af 1

Arrangement med focus på offroad

Indlæg: tors okt 10, 2013 5:15 pm
af Safari
atf2012_06.jpg
Billed fra sidste års træf - taget på vores D-star stand. Flere billeder findes på: http://www.dstar4all.dk
atf2012_06.jpg (85.65 KiB) Vist 967 gange
Nu nærmer tiden sig Amatør Træf Fyn :-)
Sidste år havde træffet desværre 0 besøgende fra offroadsiden, - MEN alt til trods, så holder vi alligevel igen skarp på hvad amatørhobbyen kan gøre for offroad, ved igen på vores D-star stand, at stille helt skarp på kommunikation og navigation til offroad.
Der vil igen i år være focus på kommunikation på det nye landsdækkende digitale netværk, som nærmest er skabt til offroadbrugerens behov, ikke bare offroad, men også hele året on the road. På standen vil der være mulighed for at se og afprøve de sidste nye radiomodeller, helt nede fra de små håndportable enheder og op til de "helt store drenge" i D-starklassen som alle indeholder GPS positionering.
- Og selvfølgelig er der også igen i år focus på det lige så skræddersyede APRS system, hvor bla. offroadnavigation med APRS har fået et gevaldigt løft og udvikling siden sidste års træf, med bla. videreudvikling af AVMAP´s 4x4 crossover modeller, men også APRS dækningen i Danmark har de seneste måneder fået et løft som kan mærkes i dagligdagen, ligesom der det sidste år også er blevet udviklet på APPS til Smartphone´s, netop til brug ved APRS navigation, således at vi i dag, kan tilbyde direkte brug af APRS via phone, både med udsendelse af position, men også med stedbestemmelse af andre´s køretøjer, direkte på din skærm.
Så kom og se hvad vi kan tilbyde, som IKKE tilbydes ved brug af CB radio :-) Det er en verden til forskel i kommunikation som skal ses og opleves.
På træffet er der også mulighed for at aflægge radioamatørprøve - husk blot at tilmelding er nødvendig senest 14 dage før, på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: http://erhvervsstyrelsen.dk/radioamatoerproever
Derfor håber vi at se flere folk i år, end sidste år, så vel mødt på vores stand i :
FKS Hallerne, Tranehøjen 5, 5250 Odense SV
Søndag d. 3. November 2013
fra kl. 10.00 til 17.00
http://www.hamspirit.dk/news.php

med Venlig Hilsen

Boris Persson

Re: Arrangement med focus på offroad

Indlæg: man okt 14, 2013 11:40 am
af Safari
Her er lige en lille film, som fortæller noget mere om hobbyen og hvad den bla. bliver brugt til. Meget af det som Jan fortæller om, vil også blive vist frem på Amatør Træf Fyn den 3. Nov.