Classic Car Park til CHGP

Arrangementer IKKE hørende til Toyota 4WD Club

Classic Car Park til CHGP

Indlægaf sipelip » fre maj 14, 2010 9:24 pm

Parkér din klassiske bil gratis til Copenhagen Historic Grand Prix!

Det har nu i flere år været muligt for publikum til CHGP gratis at parkere sin klassiske bil i vores Classic Car Park, og det er år for år vokset sig større i takt med det stigende antal publikummer til CHGP og i takt med kendskabet til muligheden.
Samtidigt har Classic Car Park givet københavnerne mulighed for gratis at nyde udstillingen af de klassiske biler i de smukke omgivelser i fælledparken.
Arealet er under opsyn, og vagterne er selv motorkyndige, således man trygt kan nyde CHGP, men parkeringen sker på eget ansvar. Bilerne parkeres på aflastningsplader, hvilket sikrer jævnt underlag.
Som noget nyt i år har vi åbnet op for endnu flere klassiske biler. Bilerne skal nu blot være indregistreret første gang 31. december 1975 eller før for at kunne parkere gratis på det overvågede område. Hvis du ikke kender datoen for den første indregistrering, så kontakt undertegnede.
I år uddeler vi endda begge løbsdage præmier til nogle af de deltagende biler, så der er endnu en grund til gratis at parkere din klassiske bil.

Det skal bemærkes, at parkering kun kan foretages under løbet, så bilerne kan ikke stå der natten over.
For at tilmelde din bil, gå ind på http://www.chgp.dk/classic-car-park/. Vi forventer mange historiske personkøretøjer og for at undgå, at der kommer flere, end der reelt er plads til på området, skal man forinden rekvirere en parkeringsbillet øverst på siden.
NB: CHGP har oprettet en Facebook-fanside, der hedder "Copenhagen Historic Grand Prix", hvor man kan få nyttig information om CHGP
Yderligere oplysninger:
Casper Lundgreen, e-mail: lundgreen@vip.cybercity.dk <mailto> eller telefon 26279469
Jakob Vigelsø, Copenhagen Historic Grand Prix; telefon +45 40 45 70 10. www.chgp.dk <http>
sipelip
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: ons apr 28, 2010 12:07 am

Indlægaf sipelip » tors jun 03, 2010 1:24 am

I år er der en ekstra fordel ved at komme i klassisk køretøj - Til hvert køretøj i Classic Car Park opnås der en rabat på 20 kr. til køb af drikkevarer i Cafe Pavillonens bod i Classic Car Park eller til køb i Cafe Pavillonen
sipelip
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: ons apr 28, 2010 12:07 am

Indlægaf sipelip » lør jul 24, 2010 1:41 am

Vi har nu åbnet op for, at også klassiske motorcykler gratis kan parkere i Classic Car Park og for endnu flere klassiske biler. Køretøjerne skal nu blot være indregistreret første gang 31. december 1980 eller før for at kunne parkere gratis på det overvågede område. Derudover får hver fører af det klassiske køretøj en rabatkupon på 20 kr. til restaurant Pavillonen, der har bod på området.
sipelip
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: ons apr 28, 2010 12:07 am


Tilbage til Arrangementer

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster

cron