Hyggedag i Danskoffroadsport.

Arrangementer IKKE hørende til Toyota 4WD Club

Hyggedag i Danskoffroadsport.

Indlægaf Hobbz » tors okt 30, 2008 8:53 pm

Danskoffroadsport indbyder til hyggedag.

Den 15/11/08 kl 14,00 invitere Danskoffroadsport til hyggedag i Mikkel Schluters værksted.

Der vil her blive fremlagt det nye regelsæt, gældende for 2009 sæsonen af challenge løb, samt gennemgang af trophy reglerne, da vi vil forsøge os med et trophy løb i 2009. Det vil fra næste år være muligt at deltage i challenge løbene uden at skulle lave store omkostningsfulde ombygninger, på en ellers standard bil. Vi vil næste år indrette vores løb, sa det er muligt at deltage i de spændende og udfordrende challenge løb, også uden risiko for store materielle skader.

Derfor inviterer Danskoffroadsport dig til komme forbi Schlüters værksted for at få et nærmere kig pa nogle af de biler der kører i danskoffroadsport, samt få en snak med nogle af de aktive medlemmer i klubben, der vil blive vist film fra tidligere Challenge løb.

Kom og vis din bil, og se hvor lidt der skal til, for at også du kan deltage i Challenge løbene 2009. Fyld bilen med venner og andre interesserede, og lad os fa en hyggelig dag.

Danskoffroadsport vil være vært for kaffe og kage og der vil være mulighed for at købe øl og vand. Hvis stemninger er for det henter vi lidt pizza til aften.

MVh
Danskoffroadsport

Mikkel Schlüter
Elbækvej 7b
8732 Hovedgård
24247627
Nikolas Frank
Hobbz
 
Indlæg: 110
Tilmeldt: tors okt 20, 2005 12:15 pm

Tilbage til Arrangementer

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron