Speed Challenge resultater

Skriv her hvis du har kommentarer til vore egne arrangementer ! Indlæg eller annonceringer om øvrige henvises til anden gruppe

Speed Challenge resultater

Indlægaf Rudi » tirs aug 30, 2011 7:59 pm

Ja efter et vel overstået Speed Challenge hvor der var flere der fik sig en overraskelse over hvor hårdt det er at holde en bil kørende i 4 timer på en bane der er omkring 12 km lang kommer resultatet her.

1 plads. Allan ø. Nissan patrol gadebil

1 omgang 60 min. kl. 10.00. 12km
2 omgang 45 min. kl. 10.45. 24km
3 omgang 36 min. kl. 11.21. 36km
4 omgang 33 min. kl. 11.54. 48km
5 omgang 39 min. kl. 12.33. 60km
6 omgang 37 min. kl. 13.10. 72km
7 omgang 43 min. kl. 13.53. 84km.

2 plads. Tommy Henningsen Toyota bj73 gadebil

1 omgang 65 min. kl. 10.05. 12km
2 omgang 47 min. kl. 10.52. 24km
3 omgang 42 min. kl. 11.34. 36km
4 omgang 44 min. kl. 12.18. 48km
5 omgang 37 min. kl. 12.55. 60km
6 omgang 37 min. kl. 13.32. 72km
7 omgang 36 min. kl. 14.08. 84km

3 plads. Rene`s Auto nissan patrol v8 racer

1 omgang 66 min. kl. 10.06. 12km
2 omgang 54 min. kl. 11.00. 24km
3 omgang 56 min. kl. 11.56. 36km
4 omgang 47 min. kl. 12.43. 48km
5 omgang 39 min. kl. 13.22. 60km
6 omgang 38 min. kl. 14.00. 72km

4 plads. Rasmus og nicolaj toyota lj70 supra racer

1 omgang 2 timer 8 min. kl. 11.08. 12km
2 omgang 1 time 20 min. kl. 12.28. 24km
3 omgang 35 min. kl. 13.03. 36km
4 omgang 35 min. kl. 13.38. 48km
5 omgang 33 min. kl. 14.11. 60km

5 plads. Michael Jylland grå patrol gr gadebil

1 omgang 53 min. kl. 9.53. 12km
2 omgang 45 min. kl. 10.38. 24km
3 omgang 40 min. kl. 11.18. 36km
4 omgang 37 min. kl. 11.55. 48km
UDGÅET

6 plads Morten Nielsen toyota lj70 racer

1 omgang 66 min. kl. 10.06. 12km
2 omgang 54 min. kl. 11.00. 24km
3 omgang 50 min. kl. 11.50. 36km
4 omgang 55 min. kl. 12.45. 48km
UDGÅET ca 8.5km 56.5km

7 plads Teddy Fyn toyota lj70 special racer

1 omgang 54 min. kl. 9.54. 12km
2 omgang 46 min. kl. 10.40. 24km
UDGÅET.

8 plads Stefan chevy racer

1 omgang 36 min. kl. 9.36. 12km
2 omgang 1 time 50 min. kl. 11.26. 24km
UDGÅET ca 6km 30km

9 plads Mikkel suzuki sj413 racer

1 omgang 2 timer 58 min. kl. 11.58. 12km
2 omgang 1 time 18 min. kl. 13.16. 24km
UDGÅET

10 plads Lars Fyn suzuki samurai gadebil
UDGÅET ca 7km

Jeg takker for alt den hjælp vi har fået MHT. dette løb officials og ligende.
håber på flere biler hvis det køres til næste år.

MVH Rudi
Rudi
 
Indlæg: 466
Tilmeldt: ons mar 29, 2006 7:50 pm
Geografisk sted: Roskilde

Tilbage til Egne arrangementer

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst