Varde og omegn

Skriv her hvis du har kommentarer til vore egne arrangementer ! Indlæg eller annonceringer om øvrige henvises til anden gruppe

Varde og omegn

Indlægaf farsged » ons apr 02, 2008 8:27 pm

Har hørt af omveje at en ellen anden KLAPHAT ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentlig i påsken og absolut skulle køre i klitterne og blive opdaget, så som rygtet lyder til er der lukket for alle militære områder resten af året i hele jylland.
Er der nogen som kan be eller afkræfte rygtet, for er det rigtig burde vedkommende have sådan en skideballe at den kan høres helt til sydpolen.
Rigtige mænd kører 4x4 med lad.
Aksel Mikkelsen
farsged
 
Indlæg: 441
Tilmeldt: fre mar 17, 2006 4:54 pm
Geografisk sted: Skive

varde

Indlægaf //Gizmo » tors apr 03, 2008 8:19 pm

har også hørt det men kan ikke f det bekræftet nogle steder. det kommer nok enten i bladet eller på forsiden af denne side
Ses vi i området? Tror jeg nok vi gør!
//Gizmo
 
Indlæg: 14
Tilmeldt: tors jan 03, 2008 1:05 pm
Geografisk sted: Thy

Indlægaf farsged » søn apr 27, 2008 10:14 pm

Er der nogen som kan bekræfte oven stående, så skriv da lige et par linier om det.
Og skal lige høre om nogen ved om der er fundet et par manglende nummerplader i terrænget for mangler et med nummer VN 95 460, og en af mine kammerater mengler også sin forreste nummerplade startende med CX
Rigtige mænd kører 4x4 med lad.
Aksel Mikkelsen
farsged
 
Indlæg: 441
Tilmeldt: fre mar 17, 2006 4:54 pm
Geografisk sted: Skive

Indlægaf g-wagen » man apr 28, 2008 7:35 pm

Kan sig så meget at klubben her fået en meget stor repemante ang div ødelæggelser som er lavet i vådområdet. Og resten af varde øvelses område.

Det med at man skulle holde sig i sporet var der en del som glemte særlig dem så ramte de våde områder.
Desuden blev der kørt på et grøn område ved klub vognen hvor der helle ikke være kørsel tilladt, så selv den grønne plæne alias ”Nato pladsen” var et stor mudder huld.

Så det drejer sig ikke kun om en "klap hat" men en del. :?

Der var ellers ret klar retnings liner om området men vil da sig at dette har sat os en del tilbage hvad ang bruge af LSC Vestjyllands områder hvor både Oksbøl og varde ligger ind under.

Så det kan godt være at der skulle noget mere selv justits til da det ser ud til at folk glemme ret hurtig skulle ellers mene at der blev sagt det der skulle til inde start.

Men ak nej selv de klitter kunne man helle ikke lad være, Men hvad hvis det kun er grusgrave man vil køre i så bevæger vi os i den rigtige retning.

Lad os håbe at de folk som ikke kan finde udad at opføre sig bliver stille til ansvar så der ikke går ud over flere tallet.
Ger frækt og sundt, derfor dyrker vi det året rundt.
www.gpsoffroad.dk
g-wagen
 
Indlæg: 53
Tilmeldt: ons okt 19, 2005 10:34 pm
Geografisk sted: 32U MG 57213 62992

Indlægaf Gaardboe » fre maj 02, 2008 9:04 pm

Øhh den grønne plads var ligesom der vi blev henvist til og parkere og jeg så da flere fra bestyrelsen der også parkerede der inde så er det jo ikke nemt og vide at man ikke må holde der.

men ja vi er enige om at det er for dårligt at folk ike kan holde sig til sporene så ja det giver lidt ris til egen røv.

men ham der sad fast oppe i det lyng var da den største klap hat der nede
Ford f 250 v8 turbodiesel
Gaardboe
 
Indlæg: 13
Tilmeldt: ons okt 10, 2007 5:05 pm


Tilbage til Egne arrangementer

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron