Side 1 af 1

Styrt hjelm

Indlæg: søn apr 21, 2013 4:36 pm
af troels
Vil måske have købt mig ny styrthjelm, i stedet for min fullface. kan jeg nøjedes ! med en pilot ski hjelm, da den er mere luftig, i stedet for en almindelig pilot hjelm ???

Re: Styrt hjelm

Indlæg: man apr 29, 2013 7:53 pm
af Thomas
Skihjelm og motorsport? :wink:

Vi vender den lige på vores møde d. 10. maj, så skal du få et svar. Har godt set at flere render rundt med skihjelme, men det er jo uden for bilen, og der har vi jo ikke nogen krav om/til hjelm.

I min verden skal personer inde i køretøjet som minimum have en "rigtig" styrthjelm på, men som sagt er det kun min ydmyg mening. Det er jo ikke sikkert resten af bestyrelsen er enig med mig, så du skal få endeligt svar efter d. 10. maj. :mrgreen:

Kan også se at i sikkerhedsregler til ræsere står der "styrthjelm" og i trophyregler står der "hjelm", og at det måske kan virke lidt forvirrende.

Re: Styrt hjelm

Indlæg: tirs apr 30, 2013 5:20 am
af farsged
I T Hansen har de godkendte Pilot hjelme, der er godkendte til MC brug, så mon ikke også de opfylder kravene til offroad brug, og så koster de kun i omegnen af en plovmand.

Re: Styrt hjelm

Indlæg: tirs apr 30, 2013 7:56 am
af krüger
Tror for nogle vedkommende (heriblandt mig selv) at som co driver i trophy'en tilbringes tiden mest udenfor bilen, og jeg kampsveder på hovedet bare af en alm trial weekend i en godkendt mc/auto sport hjelm, derfor har jeg valgt en lettere og dermed mere kølig skihjelm til at bære når man skal løbe omkring med jordankre og lign. Jeg mener den dækker mit behov til fods, når den er beregnet til at ha på hovedet ned af et bjerg på 2 stykker træ :wink:
Men det er muligt andre ikke deler min mening heromkring, og skal vi skifte til "rigtige" hjelme, så skal vi self også gøre det, vi har stadig en hjelm ekstra i bilen til evt kørsel som det er nu med skihjelmen.

Vi har self en lille detalje med persontransport imellem baner i racere M skihjelm, dette er jo lidt en gråzone jo :?:

Re: Styrt hjelm

Indlæg: tirs apr 30, 2013 11:44 am
af troels
Det er både som chaffør og co pilot :D

Re: Styrt hjelm

Indlæg: tirs apr 30, 2013 12:35 pm
af krüger
Inde i bilen = styrthjelm ikke skihjelm
Evt en af dem fra T Hansen som Aksel nævner

Havde ikke forstået dit spørgsmål rigtigt kan jeg se :wink:

Re: Styrt hjelm

Indlæg: ons maj 01, 2013 4:56 am
af troels
Det var måske heller ikke rigtigt formuleret fra min side :roll: