Side 1 af 1

ABS Lampe

Indlæg: tors mar 22, 2012 7:54 pm
af Ove
Hej.
Har lige været ved at skifte bagtøj på en GX90, nu vil abs lampen ikke slukke, har skiftet den højre føler på bagtøjet, uden at det hjalp,
er der nogen der ved hvad det ellers kan være.

Re: ABS Lampe

Indlæg: tors mar 22, 2012 8:54 pm
af Morten
prøv med den venstre så :mrgreen:
gas... vil helt klart smutte forbi en der kan læse fejlkoderne ud, ellers risikere man at bruge en masse unødige penge :)

Re: ABS Lampe

Indlæg: tors mar 22, 2012 9:07 pm
af Ove
Tak.
Det vil jeg prøve

Re: ABS Lampe

Indlæg: tirs jan 29, 2013 8:08 pm
af Renè H
det er nu ikke så svært. du skal bare sætte en lus i dit diagnoae-stik i fra ben E1 til TE1 og tc, og fjerner den org lus der allerede sidder i stikket, kan nemlig ikke lige huske hvad der til hvad. så skal airbag, motor og abs lamperne blinke når du sætter bilen til tænding. og så kan du aflæse fjlkoden med de intervaller abs lampen blinker i, fx blinker den 3 gange og holder en kort pause og blinker 2 gange, og starter forfra og gør det samme igen og fortsætter på den måde så er det kode 32 så er der fejl på den venstre forest, og koden fndes har nemlig selv haft samme roblem. for at slette fejlkode skal pumpe hurtigt på bremsen til den lyser så skal den blinke uden at holde pause. ellers kan du prøve at fjerne den sikring der hedder ECD.