Startproblemer Hilux 2,4 4WD 1995

Emner omhandlende el-tekniske

Startproblemer Hilux 2,4 4WD 1995

Indlægaf Anders » fre dec 02, 2011 8:40 pm

Efter det er blevet koldere i vejret er min Hilux begyndt at have MEGET svært ved at starte. Jeg har skiftet brændstoffilteret, og sat 4 helt nye gløderør i. Men intet har hjulpet. Hvad kan problemet være? Der er ingen problemer med at starte bilen igen når den stadigvæk er en smule varm, men står den stille natten over, så er problemet der igen.
http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=115566

Toyota Hilux LN110 4x4 SR5 Extracap
Anders
 
Indlæg: 38
Tilmeldt: søn jun 03, 2007 6:46 pm
Geografisk sted: Esbjerg

Indlægaf moseloven » fre dec 02, 2011 8:52 pm

Muligvis et nyt batteri kan hjælpe.
moseloven
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: tirs okt 26, 2010 10:51 pm
Geografisk sted: randers

Indlægaf Anders » fre dec 02, 2011 9:29 pm

Begge batterier er tjekket og virker som de skal, der strøm nok på. Og starteren kører fint rundt. Det er motoren der har svært ved at slå igang.
http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=115566

Toyota Hilux LN110 4x4 SR5 Extracap
Anders
 
Indlæg: 38
Tilmeldt: søn jun 03, 2007 6:46 pm
Geografisk sted: Esbjerg

Indlægaf M&H » lør dec 03, 2011 8:33 pm

Har ikke så meget kendskab til indsprøjtnings pumpen på en 2L motor, men normalt sidder der noget koldstart system i pumpen.
Når du kan starte motoren mens den stadig er en smule lun men ikke når den er helt kold, så kan det være noget i den stil.

Har adgang til nogle manualer, hvis du selv har mod på at begynde på det.
Martin Svendsen
Toyota HDJ80 1993
Solgt - Toyota 4Runner 1994 KZN130
OZ2ADV
Brugeravatar
M&H
 
Indlæg: 92
Tilmeldt: tors jul 23, 2009 10:01 am
Geografisk sted: Ølgod

Indlægaf faehund » man dec 05, 2011 9:10 pm

Lyser gløderørslampen når du forvarmer, og kommer der strøm til gløderørene, som der skal?

Jeg havde problemer da jeg købte min, der var det kontrolboksen der var stået af (fordig den var fyldt med mudder).
faehund
 
Indlæg: 23
Tilmeldt: søn jul 19, 2009 4:34 pm

Indlægaf Anders » ons dec 07, 2011 1:53 pm

Tak for svarene, problemet er løst, slidte og helt åbne gløderør var årsag til kortslutning og dermed defekt slow blow fuse 80 amp.
http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=115566

Toyota Hilux LN110 4x4 SR5 Extracap
Anders
 
Indlæg: 38
Tilmeldt: søn jun 03, 2007 6:46 pm
Geografisk sted: Esbjerg

Indlægaf M&H » tors dec 08, 2011 1:31 pm

Tak for retur svar med fejlen :-)
Martin Svendsen
Toyota HDJ80 1993
Solgt - Toyota 4Runner 1994 KZN130
OZ2ADV
Brugeravatar
M&H
 
Indlæg: 92
Tilmeldt: tors jul 23, 2009 10:01 am
Geografisk sted: Ølgod


Tilbage til El-teknik

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst