hilux 2l problem med forvarme

Emner omhandlende el-tekniske

hilux 2l problem med forvarme

Indlægaf TheBuhmann » søn maj 30, 2010 3:47 pm

Hej.

Har en Hilux fra 89 med en 2.4 2l motor.
Den køre sådan set fint nok, MEN den gider ikke rigtigt forvarme, Når jeg drejer nøglen til on, lyser "forvarme-lampen" i ca et ½ sek. og der kommer en klik lyd fra 2 relæ'er ude i motor rummet.
Nogle der har prøvet det?
Hvad kan der være galt ???
TheBuhmann
 
Indlæg: 12
Tilmeldt: tors maj 20, 2010 3:55 pm

Indlægaf toyota-bandit » man maj 31, 2010 6:26 pm

Årh... Det kender jeg godt... Det gjorde min 70'er os...
vi skiftede alle relæer.. samt boxen i hanskerummet, alt blev skiftet, gløderør.. Intet hjalp... sidenhen skifede vi ledningsnettet... Og det var det der skulle til...
LJ70 dele haves. - og det møj billigt.. Fang mig i hedeager.
toyota-bandit
 
Indlæg: 311
Tilmeldt: tirs dec 30, 2008 10:05 am
Geografisk sted: viborg

Indlægaf TheBuhmann » tirs jun 01, 2010 8:42 am

åhh nej dog, håber ikke det er ledningsnettet, men prøvede at rode lidt med lade relæet (Voltage Regulator'eren) og tro nok det er den der er stået af, så prøver at finde sådan en, og ser om det ikk hjælper.
TheBuhmann
 
Indlæg: 12
Tilmeldt: tors maj 20, 2010 3:55 pm

Indlægaf toyota-bandit » tirs jun 01, 2010 3:57 pm

Hvis de passer stikmessigt fra en lj70 - har jeg en kasse diverse relæer stående..
LJ70 dele haves. - og det møj billigt.. Fang mig i hedeager.
toyota-bandit
 
Indlæg: 311
Tilmeldt: tirs dec 30, 2008 10:05 am
Geografisk sted: viborg

Indlægaf TheBuhmann » tirs jun 01, 2010 9:54 pm

okay. er det ikke den samme motor ?? 2L 2.4D

For så kunne det godt være jeg var intraserat i nogle af dem
TheBuhmann
 
Indlæg: 12
Tilmeldt: tors maj 20, 2010 3:55 pm

Indlægaf TheBuhmann » tirs jun 01, 2010 10:00 pm

lade relæet (Voltage Regulator'eren): 27700-63010
Et af formarme rælerne: 28610-54280

Det varenumrene der står på de to relæer:
TheBuhmann
 
Indlæg: 12
Tilmeldt: tors maj 20, 2010 3:55 pm

Indlægaf Allanbj73 » søn jun 06, 2010 9:55 pm

hej... det er næsten helt sikker det er min generator der ikke virker optimal... toyota forvarme anlæg fungere på den måde , at den kikker på om generatoren køre eller står stille. når den står stille forvarmer den 30 sek max. og når generatoren begynder og dreje rundt, går den over og efter gløder
Allanbj73
 
Indlæg: 246
Tilmeldt: man okt 09, 2006 8:43 pm


Tilbage til El-teknik

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron