mit speedometer virker ikke!!!!

Emner omhandlende el-tekniske

mit speedometer virker ikke!!!!

Indlægaf bj45=verdensflottestebil » man jan 19, 2009 3:45 pm

jeg kommer stille og roligt (80km/t) kørende ud af motortraffikvejen. og pludselig daler nålen fra 80 til 0. og eftersom jeg ved med mig selv at jeg ikke holdte stille så går jeg udfra at det var der mit speedometer stod af.

HELP!!!!! hvad skal jeg gøre?
Tidligere:
BJ-45 Pick-up
BMW M5 med 450hk
Nuværende:
Mustang 1969 Coupé med 330hk
Mercedes 280SE
bj45=verdensflottestebil
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: ons maj 16, 2007 9:26 pm

Re: mit speedometer virker ikke!!!!

Indlægaf 618Henrik » man jan 19, 2009 3:54 pm

bj45=verdensflottestebil skrev:jeg kommer stille og roligt (80km/t) kørende ud af motortraffikvejen. og pludselig daler nålen fra 80 til 0. og eftersom jeg ved med mig selv at jeg ikke holdte stille så går jeg udfra at det var der mit speedometer stod af.

HELP!!!!! hvad skal jeg gøre?


Hvis din signatur er rigtig (BJ45) er dit speedometer ikke elektrisk :D
Så tjek om ikke kablet er knækket.
Henrik
HJ60½
BJ42
HDJ80 bus
RR Classic
Maybe I'am not going fast but you can't follow me!!
!!RETTEN TIL IKKE AT VÆRE PÅ FACEBOOK!!
Brugeravatar
618Henrik
 
Indlæg: 530
Tilmeldt: man apr 09, 2007 8:25 pm
Geografisk sted: Tureby

Indlægaf dolph.69 » man jan 19, 2009 3:56 pm

eller om det hele taget sidder på omme bag på speedometeret, mit kabel har nemlig faldet af 2 gange, så det ku jo værer.
Skæve børn leger bedst.
dolph.69
 
Indlæg: 60
Tilmeldt: lør feb 16, 2008 3:45 pm

Indlægaf bj45=verdensflottestebil » tirs jan 20, 2009 4:06 pm

min signatur er rigtig nok og jeg ved oss at det er med kabel;) . hehe jeg ser hvad jeg kan gøre og ja det sidder på omme bagpå:) ... tak for rådene:)
Tidligere:
BJ-45 Pick-up
BMW M5 med 450hk
Nuværende:
Mustang 1969 Coupé med 330hk
Mercedes 280SE
bj45=verdensflottestebil
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: ons maj 16, 2007 9:26 pm


Tilbage til El-teknik

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron