4x4 pære lyser ikke på HJ61

Emner omhandlende el-tekniske

4x4 pære lyser ikke på HJ61

Indlægaf Sørensen » fre aug 10, 2007 4:06 pm

Hej alle, jeg har lige købt mig en 61er den er rigtig fin ,men jeg kan ikke få den 4x4 pære til at virke når man trykker på 4x4 knappen pæren ser ud til at være i orden og den låser også der ude,, er der nogen der ved hvad det kan være galt. mvh :?
Sørensen
 
Indlæg: 35
Tilmeldt: man feb 05, 2007 10:52 pm

Indlægaf Turbotossen » fre aug 10, 2007 5:58 pm

Sådan en pære skal vel have stel......?
Skulle jeg da mene at have erfaret. Det er nemt at kontroller, ihvertfald.
Større problem...Større hammer!!
NISSAN GR
Nothing runs like a DEERE!
Turbotossen
 
Indlæg: 57
Tilmeldt: søn jan 28, 2007 9:33 pm
Geografisk sted: Østfyn

Indlægaf Sørensen » fre aug 10, 2007 6:59 pm

Ja det skal den hmm men sider der en kontakt nede ved gearkassen ?
Sørensen
 
Indlæg: 35
Tilmeldt: man feb 05, 2007 10:52 pm

Re: 4x4 pære lyser ikke på HJ61

Indlægaf Offie » søn aug 12, 2007 8:48 am

Sørensen skrev:Hej alle, jeg har lige købt mig en 61er den er rigtig fin ,men jeg kan ikke få den 4x4 pære til at virke når man trykker på 4x4 knappen pæren ser ud til at være i orden og den låser også der ude,, er der nogen der ved hvad det kan være galt. mvh :?


Ledningen er måske knækket/iret
T4R 95 3.0 TD
2" BL & 2" Ironman Susp.
33x12.5 BFG M/T on 15x10 Chrome
Offie
 
Indlæg: 148
Tilmeldt: man nov 07, 2005 9:23 pm
Geografisk sted: Odense S

Indlægaf Sørensen » tirs aug 14, 2007 11:07 am

Hvor går den ledning hen,
går den ned til gearkassen
eller for eller bagtøj,, fordi den skal jo først tænde
når 4x4 er låst til.
Sørensen
 
Indlæg: 35
Tilmeldt: man feb 05, 2007 10:52 pm

Ledning

Indlægaf Flemming » tirs aug 14, 2007 11:26 am

Hej, den omtalte kontakt sidder på højre side af transfergearkassen lige bag vacuumdåsen til forhjulstrækket. (Den sidder vandret skruet ind i gearkassen)

Det kan højst sandsynligt være ledningen der er knækket ved kontakten.

En anden mulighed kan være multistikket tæt på koblingshuset, igen på højre side - de har det også med at irre med tiden.

Prøv at tjekke noget af ovenstående....held og lykke... :D

Sørensen skrev:Hvor går den ledning hen,
går den ned til gearkassen
eller for eller bagtøj,, fordi den skal jo først tænde
når 4x4 er låst til.
Flemming
Site Admin
 
Indlæg: 254
Tilmeldt: tors jul 28, 2005 5:57 pm
Geografisk sted: Gudme, Sydfyn


Tilbage til El-teknik

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron