Side 1 af 1

Start problemer med GX

Indlæg: lør jan 27, 2007 3:14 pm
af FlemmingGX
Hej

Er der nogen som har haft start problemer med en GX90. Det sker meget sjælden, og efter en kort pausen, springer den gerne igang efter 2. eller 3. forsøg - uden nogen tøven ?

..........

Indlæg: lør jan 27, 2007 6:22 pm
af kristian
startpunkter i starteren

GX90

Indlæg: søn jan 28, 2007 9:23 am
af den grimme nøgne dreng
hej flemming!
mine forældre har en GX90, i vældig fin stand fra 12/97. den spinder som en mis, og er en raket at køre, med aut.gear osv.
men den er også begyndt med det pjat su nævner, dvs ikke at ville starte, for så pludselig at starte uden problemer. mogle gange skal der prøves mange gange: hvis der er nogen, der har den magiske forklaring, modtages den med kyshånd!

......

Indlæg: søn jan 28, 2007 10:58 am
af kristian
STARTPUNKTERNE I STARTEREN!!
de koster det samme som 3 øl ved den lokale købmand men er lidt vanskelige at skifte !

gx

Indlæg: søn jan 28, 2007 6:51 pm
af den grimme nøgne dreng
hej kristian,
tak for svar. jeg havde lige overset, du allerede havde svaret tidligere. men jeg spørger lige lidt af uvidenhed: hvad er startpunkter?

......

Indlæg: søn jan 28, 2007 7:19 pm
af kristian
det er 2 kobber plader der sidder i enden af starteren som bliver slidt med tiden det plejer at være omkring de 200.000 km men er lidt forskelligt!
mener de koster omkring en flad 20ér ved toyota!
mange de tror det er starteren der er færdig men det kan gøres med de 2 punkter så kan den køre 200.000 igen !

Indlæg: ons jan 31, 2007 8:17 pm
af FlemmingGX
Tak for svaret - jeg går i krig i weekenden :D

Re: ..........

Indlæg: tors feb 01, 2007 7:20 pm
af FlemmingGX
kristian skrev:startpunkter i starteren


Hej Kristian

Jeg går udfra, at du prøvede det før. Tager du starteren ud fra siden ved hjulet, eller oppe fra ? Den sidder godt gemt :?

........

Indlæg: tors feb 01, 2007 7:54 pm
af kristian
ja det er noget rigtigt pis faktisk!
de3t endte med og blive en mellem ting mellem og stå på hovedet i motorrummet og så fra siden ved hjulet !
mener også jeg havde oliefilteret skruet af!