Side 1 af 1

Benzinpumpetryk?

Indlæg: lør maj 28, 2016 3:49 pm
af svenningsen
Vores hybrid indsprøjtningsmotor ( suzuki 1,3 med bosch monotrotic indsprøjtning ) driller . Benzinpumpen leverer mellem ingenting og knap 1 bars tryk. Hvad skal som tommenfingerregel en monopoint indsprøjtningsmotor have af fødetryk?

Re: Benzinpumpetryk?

Indlæg: man maj 30, 2016 6:33 am
af krüger
Hej, sådan nogle monopoint anlæg kører så vidt jeg husker fra min læretid kun omkring 1 bar i benzintryk, har I flyttet tryk regulatoren (dåsen) med over fra skoda motoren? pumpen burde jo let kunne levere mere end det, men ellers køb en Volvo benzinpumpe i Biltema, den levere uden problemer 4 bar på min Suzuki (jimmi A's gl. K-jet motor) og så på med en manuel regulator bagefter med retur til tanken, så burde der være mad fremme i rigelige mængder :D

-

Re: Benzinpumpetryk?

Indlæg: man maj 30, 2016 8:44 pm
af svenningsen
Hej Kruger
Jeg troede trykregulatoren sad i blokken. Returløbet kommer ihvertfald derfra. Anyway, så er der en Audi pumpe på vej fra Tyskland, så må vi se om det hjælper ( skulle give 3 bar, og var billig)
Setuppet har kørt upåklageligt lige indtil vi havde leget 1 times tid i Allingåbro. efterfølgende har vi tullet rundt herhjemme med et manometer koblet på, og oplevet at pumpetrykket variere meget. Så vi krydser fingre for at en ny pumpe gør det.
MVH Karsten