Side 1 af 1

Hight Control

Indlæg: tors sep 25, 2014 5:58 pm
af Rohmann
Hej alle, jeg har en Toyota Lancruiser serie 100.
Jeg har lige skiftet en af de bagerste støddæmpere pga. olielækage og nu vil bilen ikke stille sig i hverken lo- N -eller HI den falder hele tiden tilbage i lo og Off lampen blinker. Bilen hæver og sænker godt nok men den vil ikke blive i valgte pos. og falder tilbage i Lo pos. Jeg har ikke rigtig kunne finde ud af om anlægget skal udluftes? og der er olie nok på.
Er der nogen der har en løsning.

På forhånd tak
mvh JR. :D

Re: Hight Control

Indlæg: fre sep 26, 2014 6:09 pm
af Thomas
Lyder sært. Sidst jeg skiftede en, hævede og sænkede vi bare bilen 5-10 gange, så var den i hus :?:

Re: Hight Control

Indlæg: tors okt 16, 2014 12:07 pm
af Morten
har du prøvet at sætte en tester på og se om den har noget at brokke sig over?

Re: Hight Control

Indlæg: tors okt 16, 2014 2:32 pm
af Thomas
Morten skrev:har du prøvet at sætte en tester på og se om den har noget at brokke sig over?


Hmmm, spøjst. Helle behøver ikke en tester for at jeg kan se hun brokker sig :mrgreen:

Re: Hight Control

Indlæg: ons okt 22, 2014 11:17 am
af Bilvaskeren
Thomas skrev:
Morten skrev:har du prøvet at sætte en tester på og se om den har noget at brokke sig over?


Hmmm, spøjst. Helle behøver ikke en tester for at jeg kan se hun brokker sig :mrgreen:



HAHAHAHAHAHA

Re: Hight Control

Indlæg: ons apr 15, 2015 1:02 pm
af PeerH
Hej Rohmann.
Fandt du en løsning på dit problem?
Min VX100 er begyndt at lave samme nummer.
Mvh. Peer

Re: Hight Control

Indlæg: tirs apr 21, 2015 6:34 pm
af Morten
hvis i kommer forbi ejstrupholm sætter jeg gerne en tester på vognen

Re: Hight Control

Indlæg: ons mar 01, 2017 5:06 pm
af DANNO
Hej Alle jeg har en vx 100 fra 2001 køre perfekt ind til jeg læsser tre på bagsædet og lidt vægt i bilen, så går den i lov og kommer ikke op igen før jeg læsser bilen af igen har haft tester på skiftet de tre sensor . ved ikke rigtigt hvad jeg nu skal gøre ?

Re: Hight Control

Indlæg: tors mar 02, 2017 12:53 pm
af Morten
DANNO skrev:Hej Alle jeg har en vx 100 fra 2001 køre perfekt ind til jeg læsser tre på bagsædet og lidt vægt i bilen, så går den i lov og kommer ikke op igen før jeg læsser bilen af igen har haft tester på skiftet de tre sensor . ved ikke rigtigt hvad jeg nu skal gøre ?


din bil fejler ikke noget .. den er opgivet til 5 mand og 2xxkg i bagage rummet, derefter slår niveau reguleringen fra .. når du så læsser af så stiller den sig på benene igen
hvis du lægger mærke til det skriver den også LOW Inden den går i low... det indikere bare at vægtgrænsen er nået
nogengange kan du snyde lidt og sætte niveaureguleringen i OFF inden du læsser den til