Manglene bundtræk HDJ 80 er ordnet

Emner omhandlende mekanik

Manglene bundtræk HDJ 80 er ordnet

Indlægaf Jenni » lør aug 16, 2014 9:45 pm

Vedrørene manglene bundtræk på HDJ 80.Er nu løst.Jubii næsten som en ny bil igen.
Vi skrev herinde for et stykke tid siden vedrørene manglene bundtræk og manglene hypheste, men der var desværre ingen af jer der havde den rigtige løsning.
Vi startede med at gå brændstof systemet igennem for utætheder, tilstoppet rør og filter, uden held, så fik vi at vide at det måske var dysespidserne der skulle skiftes,så vi pillede dyserne ud og afleverede dem hos den lokale traktorforhandler. ( frøslevmaskinforretning ) Spidserne blev skiftet ca.(3500 kr) men lige lidt hjalp det.Så prøvede vi med en seperat 6 bar"s brændstofpumpe, uden held også, nu begyndte det at gå lidt meget op af bakke og se sort ud.Så fik jeg snakket med en mekaniker fra Catpiller en dag han mente at det var pumpehjulet inde i pumpen der var slidt så han foretog et par opkald og endte hos Amagermøller hvor Cat også får ordnet dysser og pumper.
Vi pillede pumpen ud og fik afleveret den hos Amagermøller. 4 dage efter satte vi pumpen på igen og hold da lige op nu var alle hestene tilbage under motorhjelmen.
En stor tak til Amagermøller. (amagermoller.dk ) for god og hurtig service og hvis der var andre fra klubben der havde problemer med bilen var i altid velkommen til at ringe til dem.
Udskiftning af fordelerhoved på pumpen div.pakninger og arb.løn ialt ca.11,000 kr så kan vi vel også køre 500,000 km igen.
Jenni Indlæg: 2Tilmeldt: man nov 25, 2013 6:57 pm
Jenni
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: man nov 25, 2013 6:57 pm

Tilbage til Mekanisk

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst