4wd virker ikke

Emner omhandlende mekanik

4wd virker ikke

Indlægaf Mansgroll » fre maj 31, 2013 12:04 am

Mojn folkens

Når man kører 2wd skal den forreste kadan forhåbentlig ikke køre rundt?
Når jeg så smider den i 4h eller 4l og låser nav, vil den ikke trække på forhjulene ?

Håber i kan hjælpe, er blevet lidt blank =)

Mvh M
Mansgroll
 
Indlæg: 18
Tilmeldt: fre dec 14, 2012 10:09 pm

Re: 4wd virker ikke

Indlægaf Paw » fre maj 31, 2013 7:47 am

Jeg følger lige med, da jeg i tråden nedenunder har nøjagtig samme problem..
BJ73.. Org. 3B, 2"Ironman, Snorkel, 33/12,5-15 Cooper STT på 10x15, Nordic 12500lb.
http://www.bilgalleri.dk/gal_visbil.aspx?ID=234769
Brugeravatar
Paw
 
Indlæg: 282
Tilmeldt: ons okt 21, 2009 6:41 pm
Geografisk sted: Vestfyn

Re: 4wd virker ikke

Indlægaf Thomas » fre maj 31, 2013 9:43 am

Der sidder garanteret en kontakt i instrumentet hvor der står "4H" på. Den skal trykkes ind for at gearkassen slår forakslen til.

Systemet er vakuum-styret, så hvis der er hul i en slange, eller i membranen på gearkassen, virker det ikke. Det kan også være en af ventilerne som styrer systemet.

Om der kommer vakuum kan tjekkes ved at trække de 2 slanger nede på gearkassen af (højre side ved siden af forreste kardan-montering, og pas på du ikke bytter dem om). Start motoren, og så er der vakuum i den ene af slangerne, og det skifter til den anden slange når "H4"-knappen betjenes. Er det som beskrevet, er det højest sandsynligt membranen som er i stykker. Den sidder inde i "ufoen" som slangerne går ind til.

Er der ikke vakuum som skifter når knappen betjenes, er det nok en utæthed op i mod de 2 ventiler som styrer det. De sidder i højre side i motorrummet på "skærmen" tættest mod forruden. Eller en ventil som har givet op :roll:

Hele systemet er her som reservedele, så er de måske nemmere at finde i maskinrummet :wink:

http://www.toyodiy.com/parts/p_E_1987_T ... _3616.html
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_1987_T ... 616.2.html
Thomas

Hvor intet vandt - vover igen :mrgreen:
Brugeravatar
Thomas
 
Indlæg: 771
Tilmeldt: man aug 29, 2005 8:49 pm
Geografisk sted: Brædstrup

Re: 4wd virker ikke

Indlægaf Paw » fre maj 31, 2013 11:52 am

Jeg fandt fejlen på min.. Det var en lille tynd vakuum slange der sidder lige bag generatoren som går over under batteriet tættest på forruden og i et lille t-stykke.. Så nu virker mit igen :)
BJ73.. Org. 3B, 2"Ironman, Snorkel, 33/12,5-15 Cooper STT på 10x15, Nordic 12500lb.
http://www.bilgalleri.dk/gal_visbil.aspx?ID=234769
Brugeravatar
Paw
 
Indlæg: 282
Tilmeldt: ons okt 21, 2009 6:41 pm
Geografisk sted: Vestfyn

Re: 4wd virker ikke

Indlægaf Paw » fre maj 31, 2013 11:52 am

Men dejligt indlæg thomas!
BJ73.. Org. 3B, 2"Ironman, Snorkel, 33/12,5-15 Cooper STT på 10x15, Nordic 12500lb.
http://www.bilgalleri.dk/gal_visbil.aspx?ID=234769
Brugeravatar
Paw
 
Indlæg: 282
Tilmeldt: ons okt 21, 2009 6:41 pm
Geografisk sted: Vestfyn

Re: 4wd virker ikke

Indlægaf Mansgroll » lør jun 01, 2013 3:28 am

For dælan, det var sku en slange der var en stor revne i. Tak skal du have
Mansgroll
 
Indlæg: 18
Tilmeldt: fre dec 14, 2012 10:09 pm


Tilbage til Mekanisk

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 1 gæst