Side 1 af 1

nr snede

Indlæg: ons apr 17, 2013 3:28 pm
af frede.gv1
sad lige og så lidt billeder fra thophy i nr snede. kommer vi til at køre der igen.... det var jo et fantastisk sted. ved godt at vi har pause pga div fulgekikkere osv, men kommer vi tilbage igen?

ps det var jo næsten et godt påskested i mine øjne.

Re: nr snede

Indlæg: ons apr 17, 2013 9:05 pm
af Frank S. Larsen
Hej Det kan jeg svare kort på.

Nej ingen kørsel der mere - desværre :(

Hilsen Frank S. Larsen

Re: nr snede

Indlæg: ons apr 17, 2013 10:23 pm
af frede.gv1
øv øv. :cry: det var en skam.

Re: nr snede

Indlæg: tors apr 18, 2013 5:09 am
af troels
Hvordan med finnerup ? det er år og dag siden vi har været der.

Re: nr snede

Indlæg: fre apr 19, 2013 8:37 am
af Thomas
troels skrev:Hvordan med finnerup ? det er år og dag siden vi har været der.


Vi har forsøgt både Finnerup og Holstebro en del gange, blandt andet til påsken i år, men uden held. Jeg ved dog at Ulrik gør hvad han kan for at få "en fod i klemme". Det gælder også en del andre af forsvarets terræner. Vi er også ved at prøve om vi kan komme til Stjær igen, som har haft lidt ro, da de har udvidet med gravetilladelser på det seneste, og derfor har skulle tage lidt ekstra hensyn over for naboer.

Men det er rigtig fint med input og ønsker, for så skal vi nok PRØVE om det kan lade sig gøre. Men det lykkedes desværre ikke altid, som f.eks. nu med Gammelrand, hvor vi måske er nød til at køre til kalken... For vi ved jo godt det ikke lige var sagen. Hvis I desuden ved et sted vi evt. måtte køre, hvad end det er skov, grav, baghave eller andet guf, så tøv endelig ikke med at kontakte os - gerne med et kontakt tlf. - for vi synes også det er fedt med nye steder :D

Re: nr snede

Indlæg: fre apr 19, 2013 2:31 pm
af farsged
Sorry for mit indput, men sidste gang jeg snakkede med militæret om at leje et område, fik jeg at vide at ansøgningen skulle være dem i hænde 1/9 året før man ville leje terræn hos dem, så var de nemmere at have med at gøre.

Re: nr snede

Indlæg: fre apr 19, 2013 10:08 pm
af Hobbz
Stjær er pt. stadig et no go. De mangler stadig at få de sidste tilladelser og aftaler på plads, desvære.