Side 1 af 1

Påske arrangement 2008 i VEJERS og omegn!!!!!!!!!!!!!!!

Indlæg: tirs jan 29, 2008 8:55 pm
af Frank S. Larsen
Ja så er det lykkedes at lave en aftale med LSE Oksbøl - ikke om leje af Oksbøl øvelses område men VARDE ØVELSESOMRÅDE
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

se nedenstående info:

"Hermed lige en lille orientering omkring Toyota klubbens Påske arrangement


Oksbøl øvelsesområde er lukket for udlejning til ”motorklubber” da de ansvarlige for terræn udlejning gentagede gange medio/ultimo 2007 har haft problemer med at forskellige lejere/brugere ikke har formået at forvalte det ansvar det er at være I det pågældende område, dvs. at de pågældende lejere (motorklubber) under afviklingen af deres løb har haft deltagere/gæster ude at køre i bla. Skov og Naturstyrelsens tilstødende skove, samt afspærrede områder inde i øvelses området.

Jeg har efter gentagede kontakter/møder med Oksbøl lejren ikke formået, at få ændret Oksbøl lejrenes midlertidige beslutning om kollektivt at lukke ned for udlejning til motorklubber, til trods for at Toyota 4wd club Danmark er kommet i området i mere end 20 år, uden nogensinde at have modtaget klager eller påmindelser af nogen art.

Der kommer senere på året en ny forhandling vedrørende vilkår for brug/leje af det pågældende område, og så må vi se, om ikke vi kan videre føre den i øvrigt positive dialog der har været med Oksbøl lejren, med henblik på tilbagevenden til området i 2009!

MEN! igennem den positive dialog jeg har haft med Oksbøl lejren, har vi heldigvis fået mulighed for i år at kunne leje VARDE ØVELSESOMRÅDE til vort Påske arrangement. dvs. at vi fortsat vil have vor base på Stjerne camping i Vejers, der vil så blive en lidt længere transport strækning til køre området, men mon ikke det går alligevel.

Det skal i den forbindelse lige påpeges, at såfremt der i påsken konstateres at der har været 4 hjulstrækkere ude at køre i Oksbøl øvelses område (uanset om det er biler fra klubben eller ej) må vi nok se i øjene at det bliver meget svært, for ikke at sige nærmest umuligt at fortsætte den gode dialog med henblik på en evt. tilbagevenden i 2009!!

Dvs. ser du/i nogen der køre hvor de ikke må fx Oksbøl øvelsesområde, klitterne på stranden mv., så tag et billede hvis muligt, skriv biltype, kendetegn, reg. Nr. og tidspunkt for observationen ned - således klubben har en evt. mulighed for at tage action på dette. (informationer vedr. ”civile” firehjulstrækkere bliver overgivet til Oksbøl lejren og/eller skov og naturstyrelsen)

Lad der ingen tvivl herske om, at hvis medlemmer af klubben groft tilsidesætter de retningslinier der er lagt for vort påske arrangement 2008 i Vejers og omegn, vil de øjeblikkeligt og uden varsel blive ekskluderet fra klubben!

Mange 4wd hilsner

på bestyrelsens vegne
PR Mand
Frank S. Larsen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Øvrig info under løbs kalenderen

Indlæg: tirs jan 29, 2008 9:02 pm
af ms sejersen
så er påsken redet.
super godt arbejdet....håber alle vil gøre en stor insats for at det ikke er toyota4wd der er skyld i at vi ikke må komme igen næste år.

ses dernede

mvh michael

Indlæg: ons jan 30, 2008 7:59 pm
af den grimme nøgne dreng
det var da en glædelig overraskelse! og fremragende benarbejde af hr frank s larsen! tænk, jeg vidste ikke engang, at der både var noget der hed oksbøl OG varde øvelsesområde!

Indlæg: ons jan 30, 2008 9:42 pm
af Uffe
den grimme nøgne dreng skrev:det var da en glædelig overraskelse! og fremragende benarbejde af hr frank s larsen! tænk, jeg vidste ikke engang, at der både var noget der hed oksbøl OG varde øvelsesområde!


Billede

Indlæg: ons jan 30, 2008 9:45 pm
af Finn Nørlem
Godt gået Frank
og Tusinde tak til bestyrelsen for at i har redet påsken for os medlemmer :lol:

Indlæg: ons jan 30, 2008 9:46 pm
af den grimme nøgne dreng
uffe, hold nu op med at skrive så lange indlæg!

Indlæg: tors jan 31, 2008 1:06 pm
af offroadguru Solli
Flott jobbet Frank.
Da er det bare å begynne å spare.

Indlæg: tors jan 31, 2008 8:08 pm
af Thomas
Finn Nørlem Jensen skrev:Godt gået Frank
og Tusinde tak til bestyrelsen for at i har redet påsken for os medlemmer :lol:


Hej Finn - tak, men det største bifald skal nu tilfalde Frank, for det er ham som har trukket det store læs og ligget vandret for at få løst problemet. Der er efterhånden ikke den befalings og embedsmand i det danske forsvar som ikke kender Frank og hans ihærdighed. Vi andre har nu mest hjulpet til med at holde vejret og vente i spænding :wink: