Ny 4x4

Skriv her hvis dit emne ikke hører under teknik

Ny 4x4

Indlægaf dlj94 » fre dec 23, 2016 3:28 pm

Hej Folkens,

Jeg er på jagt efter en ny 4x4, da den jeg har nu er for lille til mit behov.

Jeg kører idag i en Mitsubishi Pajero fra 1994 med en 2,5'er i, og med træk til 2800kg. kørt 271.000km
-Lille sjov bil, og jeg har endnu ikke haft problemer med den. Hverken en kold vinter morgen eller varm sommerdag. På de to år jeg har haft den nu.

Nu er mit behov så bare opstået, at jeg har erhvervet mig en 10 meter lang campingvogn, på 2 aksler, med en total vægt på 3200kg.
-Nedvejning bliver ikke en mulighed, da alle kg. skal bruges, som den er godkendt til.

Idag trækker jeg rundt med min trailer på 3000kg hvor jeg så kun kan udnytte de 2800kg.. Motorkraften er ved at være lidt vag på Pajeroen, når den får noget tungt i røven.

Så det store forkromede spørgsmål er så.. Her i den store jungle, hvad skal man så vælge???
Er meget åbne for ALLE forslag. - Dog vil jeg gerne have at der er så lidt vedligehold som muligt. - Da der har været en del rustarbejde på pajeroen..

Men.. Der er jo i denne store jungle her, alt fra en gammel patrol 3,3 til en rigtig fin Land Cruiser med udstyr og komfort. - Har også haft en Toureg oppe og vende, fed bil.. Men altså.. Hvad jeg hører folk siger, om bilen, så er det, at den ikke holder.. Jo, hvis man vil ofre penge på reservedele..
Men.. Holder bilerne, altså.. Jeg vil gerne have at der er noget udstyr i dem, og så gerne med aut gear.. Men duer det til de tunge træk?
Og samtidig så, som alle andre, kan det svare sig og give de 6000kr mere om året i afgift, en hvis man bare "nøjes" med en gl. 4x4 på lav afgift.

Pengene, ligger nok i en 150.000 kr. Jeg vil ofre.

Så hvad kan i anbefale? - Hvor det hele hænger sammen..?

Danni Jensen.
dlj94
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: fre dec 23, 2016 3:13 pm

Tilbage til Andet

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron