Update af GPS

Skriv her hvis dit emne ikke hører under teknik

Update af GPS

Indlægaf 4 WD Princess » tors dec 31, 2015 10:59 am

Hej
I min Land Cruiser er der indbygget GPS mm. Her er radio osv. også med. Jeg kunne godt tænke mig som det første at få opdateret kort i GPS system, men hvor dælen skaffer jeg ny opdatering? :?:
PÅ længere sigt kunne jeg godt tænke mig at få opdateret selve musik delen. Den er nu med båndafspiller (Ren Retro...) med tilkoblet 5 disc afspiller... Drømmer om USB afgang så man kan indsætte en USB nøgle med musik på... Dette virker dog som en større operation. Er der nogen der ved om det kan lade sig gøre måske uden at skulle rive ALT ud... ? :?


Med venlig hilsen
og godt nytår fra
Prinsessen
4 WD Princess
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: fre dec 26, 2014 7:36 pm

Re: Update af GPS

Indlægaf danielkamyno » ons jan 06, 2016 10:22 pm

Hej,

Du skriver ikke hvilken model du har?

Jeg har en 2004 J120'er, og har monteret en enhed herfra:

http://www.car-dvd-gps.net/head-unit-au ... v_p52.html

Jeg har monteret enheden, men mangler gps-antenne samt bakkameraet. Det tager ca. 4-5 timer at montere og selve enheden fungerer rigtig fint. Jeg savnede bakkameraet og en aux-indgang, så det virkede smart at kunne få både gps og bluetooth med samtidig. Pynterammen omkring radioen findes originalt både i et stykke og to-delt. Min er i et stykke, så den skulle tilpasses med en nedstryger. Havde jeg haft den to-delte kunne jeg nøjes med at fjerne den øverste del hvor enheden skal monteres.

Mvh. Daniel
danielkamyno
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: tors nov 26, 2015 11:45 pm


Tilbage til Andet

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster

cron