Side 1 af 1

import af FJ Cruiser

Indlæg: tirs okt 20, 2015 3:28 am
af john Eriksen
Jeg overvejer, at importere en FJ Cruiser fra Tyskland. Er ikke i stand til at finde nogen referencer til registrerings afgift hos Skat. Er der nogen her der har importeret en FJ Cruiser og kan guide mig mht registreringsafgift? Vil i øvrigt gerne have tips til, hvad man skal holde øje med! Bilen er fra 2008 og har kørt 75.000km.

Mvh/John Eriksen
Houston - Texas

Re: import af FJ Cruiser

Indlæg: fre sep 09, 2016 4:32 pm
af Galver
john Eriksen skrev:Jeg overvejer, at importere en FJ Cruiser fra Tyskland. Er ikke i stand til at finde nogen referencer til registrerings afgift hos Skat. Er der nogen her der har importeret en FJ Cruiser og kan guide mig mht registreringsafgift? Vil i øvrigt gerne have tips til, hvad man skal holde øje med! Bilen er fra 2008 og har kørt 75.000km.

Mvh/John Eriksen
Houston - Texas


Hej John

Det er en dyr fornøjelse, hvis man ønsker at importerer og registrere en Toyota FJ cruiser i Danmark (der findes ikke mange af dem i DK)

Ny prisen i DK er ca. 900.000 kr. inkl. afgift (alm plader) hvis jeg husker rigtigt, og den pris er basis for at beregne hvad du evt' skal betale for at få din registreret i DK, ( afgiften er ca. 60% af handelspris inkl. afgift for tilsvarende brugte personbiler)

Her udover er en FJ Cruiser temmelig tørstig (benzin) .. så jeg gætter på at der vil være en brændstofforbrugsafgift på ca. 10.000 kr. pr. ½-år

Venlig hilsen
Christian Galver