Side 1 af 1

Vurdering af 61ér til forsikring

Indlæg: ons nov 05, 2014 4:44 pm
af LasseHJ61
Hej, jeg har en gammel 61ér som har fået den helt store renovering for nogle år siden. I forbindelse med skift af forsikringsselskab, ville jeg sikre mig at hvis den bliver toltalskadet/stjålet (krydser fingre for det ikke sker.!) ikke bare bliver prissat i forhold til en anden 61ér som måtte stå til salg på nettet, men som kører på sidste vers og ser herrens ud.
Forsikringsmanden foreslog mig at få den vurderet af nogle "kyndige" folk for at sætte en dagsværdi på bilen, og det ville blive noteret i deres system hvad prisen på en tilsvarende vil være hvis uheldet er ude. -Så tænkte jeg at dette forum burde da være det rette sted til at finde kyndige folk.! :) Men er der nogen der før har gjort lignende/ nogen der har vurderet andres biler.? :?:

Mvh

Re: Vurdering af 61ér til forsikring

Indlæg: tors nov 06, 2014 10:40 am
af ms sejersen
Hej
Jeg kontaktede mit selskab med samme spørgsmål ang min hj45 da den skulle forsikres. Jeg sendte billeder fra alle sider og inden i, beskrev bilen og linkede til et par meget tilsvarende biler på mobile.de (der var ikke var nogle til salg i DK.)
Jeg kom med min egen pris vurdering og de skulle så melde tilbage på skrift, om de var enige.
Det gav ingen problemer, om det så gør hvis der en dag skulle blive brug for det, håber jeg ikke.

Re: Vurdering af 61ér til forsikring

Indlæg: fre nov 07, 2014 9:50 pm
af LasseHJ61
Hej ms
-Det må jeg hellere prøve at tjekke med dem om det er en mulighed, for så snart man har noget på skrift fra dem, burde man da rigtigt nok have lidt hold i det de "lover".