Hærvejs turen 2000

Ja så skulle vi til det igen, starte en ny sæson med Hærvejs løbet. Sidste år gik det jo meget godt da vi gik hen og vandt på grund af stor "viden", som vi fik ved at ringe til en over Mobilen, som så var på "Nettet" for at skaffe svar. Dette med meget "Viden" gik ikke så godt i år, man skulle bla. Andet svare på hvor mange knogler har man i hovedet. Stefan havde lært fra sidste år så han ringede og spurgte og fik det svar at det enten var 22 eller 27, men man kunne vælge mellem rigtige svar 23, 24 eller 25 knogler. Så da det var svært at få de rigtige svar var man nød til at gætte, og det endte med at vi var 3 hold med 14 rigtige svar ud af 20.
 


Hvad man ikke har i hovedet, må man have mellem benene.

Så måtte de fysiske prøver jo afgøre sagen, men det er jo heller ikke et problem for mig, det er bare at sætte Co-driveren til feks. løbe forhindrings banen, sejle i gummibåd, "hvis jeg havde prøvet det var det blevet en Ubåd".

 
Læn dem ikke ud
2 tons og 110 kg på vippen

Opgaver som at holde balancen på en 60,er med 110 kg chauffør, der ikke kan side stille, cykle over en bæk på 2 planker og spise 2 stk. bar Kohberg rugbrød uden drikkelse, på tid er også typiske Co-driver opgaver. Hvorimod Trial kørsel, Hastigheds kørsel, bakke mellem pinde samt kørsel i dybt vand med lånt bil er krævende opgaver som jeg selv må tage mig af.

Jeg havde ellers i et svagt øjeblik lovet min Co-driver at hun måtte slappe af hele weekenden, men nej hun skulle absolut stå op cyklen hele vejen rundt, på nær de

Typisk i stedet for at side ned og slappe af
 

gange hun væltede, og de 7 minutter det tog at spise rugbrød stod hun også op, hun kunne jo snildt have siddet nede ved bækken for at spise.

Endelig en opgave for min kondition

Nå men det er rart at man selv kan vælge hvem der skal tage de forskellige opgaver, og ikke som hos Julemanden til sommerløbet hvor jeg "chaufføren" skulle stå på vandski på en græsmark efter 60,eren som Lene skulle køre, skien kunne overhovedet ikke følge med da hun startede, den stod pænt tilbage medens jeg hang bagefter bilen i tovet. Jeg syndes sådan noget er personlig forfølgelse, ligesom når Burger laver opgaver kl. 7 om morgenen i Oksbøl hvor "alle" også mig, skal sejle rundt på en flåde i underbukser. Sådan noget mener jeg man har Co-drivere til.

Men det var en god weekend, en flot pokal, god mad med ananas til at blande i vodkaen og tværs over gangen og man er i seng. Det var et dejligt sted vi var indkvarteret, og turen var flot med mange grusveje og anden "natur".

Tak for en dejlig Weekend
Fra Lene & Aage