5 kamp i Oksbøl 2014.

 

5 kamp blev vi enig om at vi skulle holde i Oksbøl om torsdagen da det var vores 30 års jubilæum

Jeg og Charlotte fik den opgave, så jeg kørte op til hende og hun hjalp med at få det skrevet på nettet da jeg ikke er så sej til det. Det blev til slædetræk, bakkeræs, team recovery,  trial og flexrampe. Det er jo det vi plejer at køre i gamle dage bortset fra flexrampe det er nyt.

Jeg fik ringet lidt rundt og fandt en transport til slæden fra Finn Nørlem ned til Krugger, det hjalp Rene`med, og fik den hentet.  Fleks rampen var i Østbirk, den fik jeg lov til at låne ved Jørn Dam, en flink mand. Nå vi fik læsset bil og trailer og kørte af sted mod Oksbøl stille og roligt. Torsdag morgen kørte vi mod terrænet jeg regnede med at jeg lige kunne køre tværs over terrænet med trailer det gik ikke så godt, da jeg kørte fast og blev lidt irriteret og i arrigskab tømte traileren med Patrick hjælp og fik flexrampen ned over min fod så var vi jo i gang. Traileren blev tømt og vi fik slæden og rampen på igen og kørte op til klubvognen.

Det var lidt panik i min dejlige krop da jeg jo ikke havde forberedt noget, trial og team recoveri banerne var ikke lavet, så jeg lokkede med Krugger og Thomas og de lavede banerne for mig, der skulle jo også afholdes en briefing og trækkes lod til team recovery, det gik ikke, så da jeg bare havde taget en blok og havde skrevet 1 2 1 2 og regnede med at det kunne man da godt finde ud af at det, nej nej det skulle jo skæres ud i pap (min dejlige kæreste Linda vil til næste gang lave nogle så pædigorisk så alle kan forstå det; -)). Der måtte lige en omtrækning til, Så Qvark trådte lige ind og skrev 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5, -vi startede med fleks rampen, jeg troede jo bare at det var lige at måle hvor langt de kørte op med en tommestok i lodret stilling, nej nej der var jo lige frem regler inden for det som Krugger havde fortalt mig da jeg hentede den ved ham, han havde fundet ud af de regler og hvordan man gjorde det. Det var aksel afstand divideret med afstand målt op af rampen i mm, Og så gange med 1000 det gav så et tal og det var det som vi gik ud fra. Der var to der målte aksel afstand og kom løbene med de tal. Rudi målte den afstand de kørte op af rampen det gik sku godt da vi var kommet i gang.

Slædetræk, det startede med at Rudi fik den efter sin bil og lavet et spor som alle skulle følge, så det gjorde vi og det blev talt omgange man kørte med slæden, de personer der hoppede på blev ikke talt med da det jo var for hyggens skyld, og jeg er måske ikke et så stort konkurrence menneske, så det gik jo nok mente jeg eller den beslutning tog jeg..

Team recovery tog Thomas og Krugger sig af, mens jeg fandt på noget til bakkeræs da jeg jo havde regnet med at det var ude i sandbakkerne det skulle være. Men havde nok taget en for stor mundfuld, så det blev slaglom i bak gear på tid.

Efter de kom tilbage fra team recovery banen kørte vi en lille trial bane på tid og bak, det var hyggeligt og alle kunne være med bortset fra Rudi og hans 100èr, -pjat efter min mening der var da ikke de store chancer for at få ret mange riser i lakken på den lille bane; -)

Så blev det bakkeræs det blev på denne lille bane som jeg lige havde sat op med 10 pinde, bilerne holde klar, så det var jo bare med at komme i gang, -så det gjorde vi. Og ca. 30 min efter. var 5 kamp over stået og alt i alt gik det jo godt

Selvom jeg godt nok var lige ved at opgive det hele om morgenen efter jeg var kørt fast og havde fået rampen ned over min fod, da vi tømte traileren og indså, at jeg var bagefter med det hele, så var det dejligt at der lige kom nogen og gav en hånd med ;-)