Kvajepokalen og Dagens redningsmand

Så var det jo også det tidspunkt på året hvor vores to vandrepokaler skulle skifte hænder. Den første pokal var ”dagens redningsmand” som er en forkromet spade som JOR har sponsoreret til vores klub. Den gik til en person som havde en godhed at redde Ulrik Simonsen ud af det forholdsvis kolde vand, som han havde valgt at parkere ude i med en defekt kobling… tsk-tsk, ikke så smart. Heldigvis var en deltager klar til bogstavelig talt og FLÅ Ulrik og bil op af vandet med sit nybyggede spil. Faktisk nåede vandet ikke rigtig at skille sig, eller opdage hvad der skete før Ulrik kunne kravle ned af sine nakkestøtter igen, uden at få en våd og kold mås – Nu ved du hvordan det føles hihi…

Desuden lagde redningsmanden også troligt værksted til, så Malskær og Ricki kunne få dannet deres bil til trial om søndagen. Han hentede også plaster da Ricki skar Malskær i fingrene med en bajonetsav, og trøstede vist også en lille smule da Malskær sendte en byge af vinkelslibergnister ind i sit eget øje, med en tur på skadestuen til følge.

Tusind mange tak til Stefan Nielsen og tillykke med den fine spade.

Nu var det så meget nærliggende at vide hvor årets kvajepokal skulle hen, men desværre var de to uheldige herrer lidt sparsomme med at fortælle om deres bommerter, og vi skal heller ikke komme for meget ind på at Ricki senere har smurt et helt værkstedsgulv ind i hydraulikolie, og at de måtte hente 2 store sække spåner hos naboen, for at kunne suge det hele op. Det var et øjeblik som at stå i et kæmpe hamsterbur med al den strøelse – og ja der var sgu også to hamstere… Men det må vi hellere lade være med at nævne, og de kan prise sig lykkelige over at tiden ikke kan skrues tilbage.

Så i stedet for gik årets kvajepokal til to særdeles dygtige mekanikere (efter deres egne udsagn) Deres eneste udfordring i påsken skulle have været at køre den første afdeling at trophycuppen i deres fine ræser. Faktisk havde deres hold stor tillid til at hvis vandet blev for højt på banerne, så skulle de med deres 2LT-ultra powered dieselmotor redde de 3 andre som ikke kørte med stive tændkabler, men derimod kørte på det der tynde rensevæske. Men ak og ve, hvad er det man siger om skomagerens børn… Det samme kan vi vist nu sige om mekanikerens ræser – æv. De præsterede at komme hele vejen til Søgaard med en ræser, som så ikke en gang kunne slæbe sig selv til teknisk kontrol før den valgte at bryde sammen og brænde en motor af – hold da fest – den var ny. Så deres største udfordring blev at få den ud af terrænet igen og læsset på en trailer. Men nu ved de så hvad de kommende aftner skal gå med.

Må vi ønske tillykke til Stefan Kristensen og Søren ”Pikfinger” med den tvivlsomme ære. Lad nu være med at komme op og slås om pokalen høhø!

For en god ordens skyld

Dagens redningsmand:

Stefan Nielsen

 

Kvajepokalen:

Stefan Kristensen og Søren ”Pikfinger”