REFERAT FRA AFLYST SOMMERLØB ÅLBORG

 

Vi blev desværre nød til at aflyse løbet ved Ålborg, der blev kun tilmeldt 4 hold + 2 løse biler (i alt 14 biler) Nogen ville måske opfatte det som en succes med så mange deltager, men at lave et gadebil´s Trophy med 11 baner, kræver mange kørte kilometer og tid for at finde steder og få aftaler med lodsejere, på selve løbsdagen skulle der bruges 11 officials, dem havde vi fundet, men vi ville ikke byde dem at stå på banerne og vente i 2 dage for at dømme 4 hold, alt det taget i betragtning valgte vi at aflyse.

De tilmelde hold fik at vide at de kumme komme om lørdagen, så ville vi lave lidt sjov i Formandens ”BAGHAVE” det var der 6 køre der syntes var en god ide, og det blev en fin dag, vi fik hygget os, byttet lidt løgn og kørt på de små baner, og sluttede dagen af med grillfest.

 

HER ER NOGLE STEMNINGS BILLEDER FRA DET AFLYSTE ARRANGEMENT

Formand Finn kørte selv først i sin HJ 61er ud i sin ikke helt nyslået baghave

Lars Rasmussen var meget glad for at hans Patrol var blevet anstændig hævet

 

Jan Sørensen ønsker sin et sæt spær, hold da kæft nogle store muldvarpeskud her er

 

Martin Nielsen viste hvad en lettere ombygget Jeep M38 kan i terrænet

 

Lars Pedersen hjemvendt fra en tur til Nordkap kunne godt lide det kuperet terræn

 

Claus Hansen var i terræn for første gang i sin flotte Patrol, ham ser vi snart igen

 

Så sluttede vi af med en god gang grillmad og vi blev enige om at det med at arrangere en 4wd weekend uden konkurrence, men bare køre og hygge sig er faktisk meget godt. Jeg tror det er noget vi skal prøve at arrangere i Hvorup militær terræn ved Ålborg næste år, en dag hvor der er plads til hele familien, kun frikørsel.

 

MVH. Finn Nørlem Jensen