Paris - Dakar.

Eller den Danske udgave!!!! Blokhus - Grenen.

Vi var 3 biler af sted fra Djævleøen, fredag formiddag, fedt nu var vi på vej til vores første offroad stævne, i næsten 2 år og helt nede på sandkasse niveau.
Fredag overnatning i Ringkøbing.

Lørdag morgen tidligt op uden vækkeur, det var slet ikke nødvendigt. Morgen mad og så af sted til Blokhus. Vel ankommen til stranden og tilmeldt, blev vi sendt af sted syd over til Løkken både som by og mental tilstand. Det var simpelthen den største sandkasse vi nogensinde havde leget i. Undertegnede havde før været ude på Vestkysten og køre i sandet alene, men nu hvor vi var flere biler turde man rigtig slå sig løs. Oh hvilken fryd og barneglæde, det var tæt på at man ikke også havde tid til at finde badedyr, strandvaskere, turister og surfere. Det blev hele tiden glemt pga. alt det sand, vi måtte da også ringe til Finn og spørge om hvor langt syd på vi skulle. Det skulle vi have spurgt om for længe siden, tilbage igen.

Middags pølser og kage, og så gik det Nordpå over diverse å udløb, et af den var temmelig dybt for os uden snorkel, men over kom vi og til vejs ende. Tilbage igen og lege lidt ved bunkerne ved Blokhus!!!! Pludselig syntes vi vandet var steget lidt, hvad med ebbe og flod?? Og kunne vi komme tilbage over det dybe å udløb?? Det gik lige.
Lørdag aften fælles spisning på Allans snackbar i Blokhus. Lækker mad og fin stemning.

Søndag morgen skulle vi af sted til Skagen forventningen i top. Først ud til Rubjerg Knude også endelig ned på stranden og så gik der Paris - Dakar i hele foretagendet og os som ikke havde været der før, vi fik set noget sand i en fart, men kun det i lige linie foran bilen med tungen lige i munden, til tider var vi tæt på 100 km/t for ikke at komme for langt bagud. Der var i hvert fald ikke tid til at nyde naturen. Vi kom frem til en række store sted på tværs af stranden, som skulle forceres ved lidt Rock climing, det tog lang tid at få alle biler over. Der var en flink gut der kom over som en af de første. Han blev holdende til sidste mand var over og hjalp med sit spil til dem der havde behov for det. Vi var sidst over uden problemer med stenene, men alle andre var kørt. Vi var 6 biler alene tilbage, når pyt!! Videre op af stranden, pludselig kunne vi ikke komme videre for en pynt ud i vandet. Der var ingen spor op i klitterne, hvor var de andre og hvor skulle vi hen?? Ikke en i nærheden der viste hvad det handlede om, fat i telefonen (nå for søren de andre var i gang med at spise på Grenen, øh nå!!!) I skal tilbage til de store sten og fra den side kan i se den sti de andre er kørt op af.
Vi 6 fra Sjælland blev lidt knotne over at være blevet kørt agter ud, så vi kørte på kro i Ålbæk, lækkert.

En opsummering af weekenden efter vores mening.

Lørdag fed, fed dag. Efterlysning!! En afmærkning af hvor langt man måtte køre.
Søndag, bilerne blev rørt. Efterlysning!! En opdeling af feltet, et hurtig gående og et adstadig felt, at man venter til ALLE har forceret en forhindring. En officiel kanal på walkien hvor man altid kan kalde en af arrangørerne.
Noget kørsels kultur fra de små offroad maskiner (ATV).
Dette for at gøre et arrangement bedre!!

Vi takker arrangørerne i Toyota klubben for en fed og uforglemmelig weekend.

We will be back

De mest tilsandede offroad hilsner
Nr.: 88 Margit og Knud / Lena og Hans / Karina og Brian