Hærvejstur den 23/2-2002

Så blev det tid til Hærvejstur igen, og det skulle vise sig at blive en lige så god og sjov tur som sidste år.
Vi fik at vide inden start, at et par af banerne var blevet sløjfet p.g.a. vejret, det syntes vi var lidt af en skam, men der blev jo nok at bruge bilen til alligevel.

Den første bane var en trial bane, som blev gennemført fejlfrit.
Næste bane var noget roligere, hvor vi skulle placere tre pinde i jorden, hvor vi mente sidespejle og forkofangeren befandt sig og så køre bilen ind imellem til kofangeren rørte den forreste pind og så målte de ind til spejlene. Det kunne nok godt have gået lidt bedre…..

Derefter gik turen ud til Pondus i Søby. Der var både en almindelig trial og en hastigheds trial, det var nu hurtigt overstået, så man kunne man jo fordrive tiden lidt med en pølse eller man kunne trække nogle Toyota'er fri…..

Næste opgave var at få bilen op at holde på en balancebom, det var også rimeligt problemfrit.

Så gik turen ud på en stubmark, hvor tre bøtter skulle flyttes fra tre pinde til tre andre pinde på tid, så det var jo bare at holde noget gas på og sørge for at co-driveren ikke faldt helt ud af vinduet.

Der skulle jo komme en opgave uden bil. Pokkers, det var farmerwalk og det er noget man får lange arme af. Derefter skulle en slæde trækkes et stykke på tid, det fik jeg sgu "anden manden" til, han var ikke kun med for at læse kort…..

Så kom vi ud til Frank og der gik det galt for den gamle Patrol….. En trialbane, som så ud til at blive en lille let opgave, kunne gøre det ved den. (Øv) halvvejs igennem kørte vi fast i de efterhånden noget opkørte spor og så kunne hverken Emu eller 35" gøre noget….. til stor fornøjelse for Rudi. Men han kom da, også til kort for han kunne heller ikke gøre noget og da, tovet var sprunget to gange og det havde kostet to bagruder måtte der et spil til at gøre arbejdet…..

Spørgsmålene som vi fik undervejs på turen må også have gået til held for vi vandt jo…..

Trolde og Tuk - start nr. 30