THY-LØBET 2002

Lørdag den 15. og søndag den 16. juni var der løb i Thy.
Fredag eftermiddag satte vi 4 baner op til et trial løb.
Hen på aftenen mødte de første campister op og der blev hygget og snakket en masse 4WD.
Det var en mørk og regnfuld nat. Lørdag morgen var det heldigvis tørvejr igen. Vi startede med et godt morgen måltid, så vi var klar til en god dag.

Finn Nørlem var noget tid forinden blevet ringet op af nogle Nordmænd, som godt kunne tænke sig at komme til Thy og se arrangementet. Der kom 9 Nordmænd fordelt i 3 Lada Nivaer og 1 Toyota Hilux.
På trods af at der var fodbold blev der 8 biler til trial og 9 biler til posteløbet.

Dagen gik hurtigt og alle morede og hyggede sig, og selvom Alice syntes at der var langt til Thy, så fik hun alligevel solgt lidt.
Lørdag eftermiddag tog vi tilbage til klubhuset. Folk begyndte at lade op til spisning imens der blev talt point sammen.
Grillen blev tændt, det var rart med en god middag. Mange havde også spist for meget. For da de var færdige, skulle der dystes i haven.

20 - 25 bilslanger, som var bundet sammen var den helt store dille. Med et stykke reb om taljen skulle en person se hvor langt han kunne trække slangerne ud. Det var kanon sjovt, alles lattermuskler blev varmet op. I den anden ende af haven stod en god stor træstamme, hvor der blev slået søm i (hammer, hammer fedt). Midt på aftenen blev præmierne delt ud. Som det fremgår af resultaterne ja så røg der jo 2 1.pladser til Norge.

Søndag morgen, nogen havde ondt i hovedet og andre var ømme i hofterne af slangetræk. Her var ikke mange folk tilbage, så der var ikke den store lyst til at køre trial den dag. Finn Nørlem foreslog en strandtur for dem som var interesseret. Det var der opbakning omkring, 4 norske og 3 danske biler drog nordvest på og op ad Vestkysten. Kæmpe stor udfordring, der var lidt for enhver bil og person.

Det var en rigtig god weekend, vi var ikke så mange, så her var tid til hygge og rigtig godt samvær. Vi takker alle for sidst, samt god ro og orden.

Med venlig hilsen