FYN ER FIN (IGEN)

Men vil de ha` os, må de hente os. Jeg tror, at vi tog en afkørsel for tidlig og så gik det galt.
Vi måtte ringe efter hjælp, og da vi ringede for anden gang, kom der en grøn HJ60 med fuld fart. Da de så os, lavede de en håndbremsevending på landevejen og ud kom to selvlysende mænd. Det var Teddy og Tommy.

Vi var 7 personer fra Vitved, der fik et halv hus til rådighed hos Teddy. Det var overvældende. Der kom et par kasser øl på bordet, men Teddy kom med sin rom og så gik snakken til ca. kl. 1.30. Da ville Teddy i seng. Inden han gik, sagde han, at der var morgenkaffe og rundstykker kl. 7.30 i køkkenet. Så i stedet for et halv hus, blev det til et fynsk hotel med halv-pension.
Teddy vækkede os ca. kl. 7.30. Der var fru Teddy i fuld gang med morgenbordet med kaffe, rundstykker, æg og Gammel Dansk. Kan man forlange det bedre !!

Kl. 9 kørte vi stopmætte ud til grusgraven og efter en halv times forsinkelse kom vi i gang med dagens trophy opgaver. Team Vitved bestod af en LJ70, en Rocky, en Niva og en Suzuki. Det var nogle gode opgaver, lidt svære eller var det måske de forkerte biler! På LJ 70 gik spillet i stykker, Rocky´en var for lav, Niva´en knækkede, men Suzuki´en kunne køre hjem. Go` bil.
Men når man bor på Hotel Fyn, er det ikke noget problem, for der står selvfølgelig et værksted til rådighed (dejligt). Spillet blev lavet og Niva´en blev svejst.

Der kom flere gæster på Hotel Fyn, Åge og Mokken (Lene) og familien Mulle. Der var noget snak om værelserne, så familien Mulle kom i privaten. Da troede vi, at der blev ro, men Helle kom ned i stuen og jeg tror, at Mulle skal stoppe nogle mindre bånd i hende. Prøv f.eks med et 60 minutters bånd. Der blev først ro kl. 4 !!

Søndag morgen blev vi vækket af Teddy til endnu et stort morgenkomplet. Folk kom lidt spredt og til sidst kom Helle. Hun var lidt tavs, men fik dog noget morgenmad.

Vi kørte ud til grusgraven og startede 5-kampen med ca. 1 times forsinkelse. Her gik det lidt bedre end om lørdagen. Vi fik en 3. plads. Nr. 1 blev Stefan i Suzu-ki`en, men det skriver han jo nok om i bladet.
Til sidst en stor TAK til Teddy og frue for den fine forplejning på Hotel Fyn.

Hilsen Team Vitved