Trophy i Kallerup Grusgrav 11/11-2000

 

 

Fredagen før arrangementet var vi ude og lave baner i grusgraven. Det blev til 5 gode trophy baner, også kunne vi ikke se hinanden mere – det var blevet mørkt. Så nu måtte det være tid til at få gjort bilen køreklar, der skulle skrues lidt på 70’eren. Olien skulle skiftes, godt skulle den jo ha’ det, men det ville den ikke. En Rover kan ikke selv suge olien op, når det bliver skiftet, min kan i hvert fald ikke, sådan noget møg! Rode med det, finde Nilfisk og meget tape og jep en Nilfisk den ka' sut@af, samle – prøve lille tur – også var jeg klar.

 

Lørdag mødtes vi i grusgraven og dannede hold, jeg kom på hold med Jan Lyng i RN36 og fynboerne Lars på en 45’er og en multietnisk HJ60 med balarusaksler, den kom Tommy med. Jan kendte jeg i forvejen, men Lars og Tommy havde jeg ikke kørt sammen med før.

 

Der blev dannet 3 hold af 4 biler og nogle få der kørte frikørsel, i den forbindelse lærte vi, at en ”kat” er stærkere end en ”ged”, men det er en helt anden historie.

 

På den første bane brød 45’eren sammen, men vi fik den ud og banen var fuldført i god tid. Videre til næste bane, hvor der var lidt skræntkørsel og lidt vand, da vi manglede en bil kørte jeg 2 gange med 70’eren. Banen blev kørt færdig, også blev det opdaget at balarusen havde tabt en fjeder, der var også blevet mangel på olie i bagtøjet eller var det forakslen, det er svært at se nedefra da begge aksler er foraksler, der skal kun smøres 8 – 10 steder.

 

Og herefter videre til bane 3, der var lavet i nogle store udgravninger, hvor man skulle ned ad en skrænt og op igennem en lille kløft. Så var man på et fladt stykke, her var et lille hul som 70’eren passerede i ”på siden” heldigvis kun på skrå. Et par raske folk, så var den oppe igen, til sidst på banen havde vi placeret balarusen, der var god til at trække, og det var der brug for, for slutporten stod på toppen af udgravningen op ad en ret stejl skrænt. Sidste bil gennem banen var balarusen der fik hjælp op af os andre, for den er også tung og mangler ca. 100 hk.

 

De sidste 2 baner blev faktisk ”bare” gennemført uden de store problemer. Også var det bare tilbage, at vente på dommen og det gik jo ikke så dårligt. Jeg syntes at vores hold fungerede godt sammen lige indtil at demokratiet stemte mig til at skrive, så var det samarbejde ligesom slut. Men en skal jo skrive og i aften regner det alligevel.

 

Tak til alle for en god dag

 

Med venlig hilsen

 

148 Torben